LE Metsateave OÜ

Loomulikult NATURAst, millest siis veel

Lehekuu 2. kuni 21. päev

NATURA toetuste taotluste vastuvõtmine käib täie hooga. Paljud saavad arvutis pusides taotluse vormistamisega kenasti hakkama, kuid suure hulga inimeste jaoks käib selline nikerdamine üle jõu. Kui aus olla, siis igal inimesel pole vajagi kõike osata – peab lihtsalt tundma kedagi kes mõistab. Kui tunned, et sa ei saa/ei viitsi/ei ole tahtmist taotluste ja kaartide ja koodide ja värkide peale oma aega ja jõudu kulutada, siis parem otsi abi. Helista meile (5054318) ja pane omale sobivas kohas aeg kinni. Kui suudad telefonis ette vuristada ka oma isikukoodi ja maatükkide katastrinumbri(d), siis saame osa tööst ette ära teha ja sinu aega kulub taotluse vormistamisele 15 minutit!

Kontakt
Tallinna 58, Elektrumi ärimaja 3. korrus, Kuressaare