LE Metsateave OÜ

Pööraski ära

Sügiskuu 27. päev 2009 aasta

Sügis tuli südaöösel suure kolina ja mürinaga. Olin ärkvel, sest suures lumesõja mängimise mängimise tuhinas olid lapsed end ära külmetanud. Kuulasin pööriöö tuult ja vihma ja laste unist köharöginat. Hommikuks olid nii tuul kui köha mõnevõrra vaibunud ja sügis kohal. Taevas oli tihedalt hallpilvi täis ja tuul lokkis puid uurivate laste tukkasid. Puulehed, aga ei teinud ilmast väljagi – nemad olid ikka suvist karva. Mõned päevad hiljem nägin Valjala kandis puudel karjakaupa kollaseid lehti, seevastu Sõrves pole kollaseid lehti tänase päevani arvestataval hulgal märgatud. Ainult eesrindlikud haavad on oma välimusele mõnevõrra punast lisanud. Oleme ajast maha jäänud.

Mari

pikkpuuderida_2x_sygis

Kontakt
Tallinna 58, Elektrumi ärimaja 3. korrus, Kuressaare